Шах академия на България – уроци, тренировки и софтуер

Българската шах академия се премести на нов адрес! За всички, които се интересуват от шах уроци и тренировки или пък искат консултации, свързани с шахматен софтуер 🙂

Реклама
Публикувано в шах. 5 коментара »

5 коментара to “Шах академия на България – уроци, тренировки и софтуер”

 1. Доставка на продукти за дома Says:

  Има различни мнения, аз попринцип винаги се старая да избягвам крайностите, защото според мен за каквото и да става въпрос винаги си струва човек да погледне поне от две различни гледни точки за да има претенции за правилна преценка… Ако ме разбирате 😉

 2. Екскурзии Великден Says:

  Честито преместване! Исках да попитам за шах уроци за сина ми, на 10 години е и има данни (не само според мен). Линковете, които сте оставили за шах уроци и тренировки, както и за шахматен софтуеър отиват на страница, която според мен няма нищо общо, а именно „It’s all about the money“.

 3. почивки Испания Says:

  Поздравления за новият адрес на Българската шах академия. Дано на новото място намерите всичко онова, от което имате нужда. Имам доста приятели, които се интересуват от шах уроци и тренировки. Един даже завърши и сега работи като преподавател и от него знам доста неща. Винаги разказва нещо интересно. В първият момент като чуеш шах и си казваш…оф скука, но всъщност не е така. Там се иззисква доста голяма концентрация, за да може да предвидиш какви ще бъдат входовете на твоя съперник. Много интелектуална игра е и определено н ее за всеки. Мне баща ми от малка м е е научил да играя, е разбира се не съм кой знае колко добра, но основните неща ги знам.Много се зарадвах като прочетох, че предлагата и консултации, свързани с шахматен софтуер, от които мисля много скоро да се възползвам.

 4. евтини парфюми Says:

  Хубаво е че има българска шах академия, която е с нов адрес. Добре е че давата такава информация за всички, които се интересуват от шах уроци и тренировки или пък искат консултации, свързани с шахматен софтуер .Шахът е една силно мисловна игра.Хубаво е да можеш да предвиждаш входовете на своят скъперник и да на края да го победиш , чувстото е незаменимо.Но не е лесно да се занимаваш с шах.Изисква си и време.Познат е учител и се занимава с деца, които не с никак лесни ученици.Тряба да сме горди, че едни от най-добрите шахмаисти са българи.

 5. Илияна Карагьозова Says:

  Здравейте, искам да попитам за шах уроци за дете.По какъв начин се процедира?


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: